20. feb, 2020

Dag 42 og 43, 13. og 14. februar - Bergenstur

Heim bokhandel i Bergen er en bokhandel som ønsker å løfte frem indieforfattere, altså forfattere som gir ut bøkene sine selv, uten et forlag i ryggen. Ordet indie er en forkortelse for independent, som jo betyr uavhengig.

Da jeg ringte dem og spurte om de ville ta inn Ildtunger, så oppfordret daglig leder meg om å komme til Bergen. Det syns jeg var en god idé, så vi avtalte at de skulle lage et arrangement for meg og boken den 14. februar. Så torsdag, 13.2., drog jeg av gårde. Det er jo så enkelt å komme seg til Bergen fra Bodø. Wideroe flyr direkte og bruker én og en halv time på turen. Jeg fikk skrevet litt på flyet, men det ble bare flikking på det jeg skrev i går. Jeg lot de telle med i gårdagens tekst, så selv om jeg skrev, så ble det liksom ikke noen ord likevel.

På fredagen gikk dagen med til besøk i akvariet og en tur til Galgebakken på Nordnes, der Anne Pedersdatter, Norges mest kjente trollkvinne, ble brent i 1590. Jeg rakk en tur innom et neglestudio for manikyr og lakking av negler også, før jeg spiste en deilig fiskesuppe på Bryggeloftet. Derfra bar det rake vegen til Heim bokhandel. Jeg fikk ikke skrevet noe den dagen, men pyttsann. Det ble en magisk dag på andre måter, så jeg får tåle at det ikke ble noen ord akkurat den dagen.  

Dag 43, 14. februar: 0 ord

Dag 42, 13. februar: 0 ord