20. feb, 2020

Dag 49, 20. februar - Besøk på "kontoret" og et godt råd

Jeg startet dagen med gründerfrokost hos Inkubator Salten i dag. Når man skriver bøker, så jobber man ganske ensomt, så det er godt å treffe andre og være litt sosial i blant. Jeg fikk også avtalt et møte med en av rådgiverne der. Jeg ønsker å vise andre at det går an å tenke på forfatterskap som gründerskap, så kanskje jeg en vakker dag får presentere meg og det jeg holder på med. Jeg håper det. 

Etter det gikk jeg på "kontoret", altså stamkaféen, Mon Ami i Glasshuset, for å skrive. Det gikk litt tregere i dag, men nå er jeg så fornøyd med at jeg har klart å skrive over tusen ord flere dager i strekk, at jeg unner meg en litt dårligere skrivedag i dag. Dessuten fikk jeg selskap av en skrivekollega, og hun foreslo at jeg kanskje ikke skulle ha som mål å absolutt nå et visst antall ord til 1. april, men bare skrive historien, uansett hvor mange ord det blir, og at dagsmålet mitt heller skulle være å skrive i et begrenset tidsrom, for eksempel én time, i stedet for at jeg absolutt skal nå de tusen ordene. Jeg blir ganske sliten av å skrive så intenst, så når jeg tenker etter, så er det ikke så dumt å tenke slik. Dette er jo bare førsteutkastet, og det skal flikkes på i mange omganger, så jeg kommer uansett til å få så mange ord jeg trenger for å gjøre ferdig historien. 

Jeg tar det med meg som et godt råd, og lar dagens antall ord være en begynnelse. Dessuten har jeg oppdatert denne loggen med maaange dager i dag, så jeg har skrevet så det har sprutet. 

Antall ord: 568