8. mar, 2020

Dag 64, 6. mars - Hvordan var det nå med de rutinene igjen?

Hvis du har lest helt fra dag 1, så har du fått med deg at jeg innførte noen enkle rutiner som skulle gjennomføres hver dag. Disse skulle hjelpe meg med å holde skrivemotoren i gang, altså få skrivingen inn som en del av disse rutinene. Det gikk veldig bra til å begynne med. Hver dag tok jeg 15 knebøy og 20 sekunder med planke før jeg spiste frokost. Etter frokosten var skrivingen i gang. Og vet du, jeg har klart å gjennomføre dette hver eneste dag. Nesten. Enkelte dager har jeg gitt kroppen min en pause, og da har jeg følt meg sterkere når jeg har fortsatt dagen etter. Og så har jeg gjort en liten endring: jeg gjør dette om kvelden i stedet for før frokost. Jeg er så gira på å få i meg mat om morgenen, at jeg glemmer helt å gjøre øvelsene 🤪. Det ble lettere å gjennomføre om kvelden. Mens jeg ser på nyhetene 😀. I dag har jeg holdt på med dette i 64 dager, og jeg tar nå 25 knebøy, jeg holder planken i 50 sekunder, og jeg har begynt å ta armhevinger i tillegg. Jeg har en elendig armstyrke, så jeg må ha knærne i gulvet når jeg gjør det, men jeg har økt fra to til ti. Det må jeg si meg fryktelig fornøyd med. Så selv om jeg ikke gjør øvelsene i forbindelse med skrivingen, så har jeg kommet inn i gode rutiner nå, kjennes det som, både med skrivingen og øvelsene. 

Dagens ferielogg: Jeg fikk en messengermeldig fra min tidligere sjef på Seksjon for smittevern på Nordlandssykehuset, Børre Johnsen, mens vi satt på en kafé i Albir på onsdag. Da kom jeg på at de pleier å være i Spania om vinteren, men jeg visste ikke hvor i Spania. Så jeg spurte han, og da viste det seg at han og fruen faktisk er i Albir. Helt utrolig, hva er oddsen, liksom? Vi ble enig om og møtes til lunsj en dag, og i dag var den dagen. Vi møttes på Café Opera og spiste en aldeles nydelig lunsj. I to timer satt vi der og hygges oss i lag med flotte folk. Herlighet, så heldig vi er. 

Etter lunsjen gikk vi ut til fyret Faro de l´Albir, som har beliggenhet i Serre Gelada Natural Park. Man parkerer bilen rett i utkanten av Albir og går 2,5 km langs en asfaltert gangvei ut til fyret. For en utsikt! Det var virkelig flott, og ikke minst godt, å gå denne flotte turen. På vei tilbake jogga vi faktisk, for å ta det som en treningsøkt. Antakelig ble vi inspierert av alle de joggende ungdommene som først løp forbi oss og ikke lenge etter kom i full fart imot oss igjen 🤪. 

Skriveøkten ble ikke så lang i dag, men noen ord ble det: 495.