30. mar, 2020

Dag 68 - 10. mars. Tre uker igjen av måneden.

10. mars. Nå har jeg 21 dager å gjøre det på, å bli ferdig med førsteutkastet til 1. april. HA-HA. Jo, jeg må jo le. Jeg har skrevet omtrent 38500 ord. Det sier seg selv at jeg ikke kommer til å ha ferdig et førsteutkast på tre uker i dette tempoet. Men jeg skal ha for at jeg hadde trua. Og for at jeg har gjort et forsøk. Hadde det ikke vært for det, så hadde jeg slettes ikke kommet så langt som jeg tross alt har. Nesten et halvt manus på noen dager over to måneder. Jeg får si meg fornøyd med det. 

Men jeg har altså skrevet i dag også. Ikke så mye, men ett ord her og ett ord der, det blir nå en historie av det til slutt. Etter skrivingen drog vi ned til Albir og spiste lunsj på Café Opera. Det må nevnes at vi gikk fort forbi en restaurant med det klingende navnet Café Corona 😀😀. Når det er sagt, så er vi litt spente på hvordan koronautviklingen kommer til å bli. Foreløpig er det få tilfeller i Spania, men vi får jo med oss at det skjer ting i Italia.

Ellers har vi hatt en rolig dag, holdt oss ved teltet, for å si det sånn. Deilig å ikke gjøre noe også, bare slække ved bassengkanten. Vi har gode dager. 

Antall ord i dag: 362